Optakt til kamp mod Frederikshavn

11. august 2021 kl. 21:02
- interview med cheftræner Felipe Soares

Efter en stærk sejr over Kristrup Boldklub på HSM Arena sidste fredag drager FC Djursland denne fredag til det nordjyske, nærmere bestemt Frederikshavn, hvor jagten igen sættes ind efter 3 point. Kampen spilles på Park Empires opvisningsbane kl 19:15.

Som optakt til kampen kommer cheftræner Felipe her med nogle refleksioner oven på sidste uges sejr, samt forklarer lidt om hvad han forventer sig af den kommende kamp mod Frederikshavn FI:

Hvordan vil du beskrive vores første kamp mod Kristrup Boldklub?:

”Det var meget vigtig for os at vinde den første kamp! Det var ikke vores bedste kamp spillemæssigt, men vi havde kontrollen hele kampen igennem hvilket var positivt. Det var også rigtig dejligt, og vigtigt, at have FC Djurslands fans tilbage på HSM Arena. De betyder meget for holdet, og vi savnede dem i høj grad i sidste sæson”

Hvad skal holdet forbedre fra den første kamp? Og hvad har truppen arbejdet med ved deres træning i denne uge?:

”Vi forsøger altid at blive bedre, og vi kan altid blive bedre. Der var flere ting i første kamp som vi kan forbedre til den næste, men det var samtidig den første kamp og man kan forvente at alting ikke går efter planen. Men særligt vores afleveringer og at få vores midtbane mere med i spillet skal forbedres til næste kamp. Denne uges træning har derfor haft fokus på possession-spil samt et fokus på at reagere, tænke og spille hurtigere”

Hvad forventer du af kampen på udebane mod Frederikshavn FI?:

”Jeg forventer en meget svær kamp, som vil blive afgjort i de små detaljer. Det er derfor vigtigt at vi er fokuserede gennem alle 90+ minutter af kampen”

Hvilken slags kamp tror du at det bliver, og hvad skal der til for at FC Djursland får alle 3 point med hjem?

”Det bliver en meget svær kamp. Det hold som er i stand til at opretholde det samme spilniveau gennem hele kampen, og ikke kun spille deres spil i perioder, vil tage alle 3 point. Det er det som er vores fokus i kampen, hvor vi skal spille det samme fodbold i alle 90 minutter og tage ansvar i både forsvaret og angrebet”

Det bliver spændende at se om hajerne kan tage alle 3 point med sig hjem fra det nordjyske, og vi vil opfordre alle som mangler noget at tage sig til en fredag aften om at tage på tur og give FC Djursland alt den støtte de kan få.  Truppen udtages først torsdag aften efter den sidste taktiske træning.